A rossz kezdõ széria 
A jó kezdõ szériát mindenki ismeri, azt hiszem nem kell bemutatni amikor az elsõ 3-4 gurítás simán bejön és tartunk 5-10 (vagy téttõl függõen akár 50-100) Eurónál. Alakulhat úgy, hogy az elsõ sikeres gurítás után jön egy rossz széria és körökön keresztül veszítünk.

Az elsõ dolog ami remélem mindenkinek eszébe jut ilyenkor, hogy ez ugyan szar ügy/nap de ott van a veszteséglimitünk és annál többet nem veszthetünk.

Ilyenkor jön az a szemét kis gondolat: "volt már ilyen". Nekem is volt már olyan, hogy -10%-ból lementem -20-ba majd visszaérve 5-6% nyerõbe fújtam egy nagyot és elment erre egy jó óra amíg ezt elértem. (Jellemzõen ilyenkor egyébként kis nyerõbõl van nagy visszaesés.)EZ AZ AMIT EL KELL KERÜLNÜNK!!!

Csak az esetek kb 1-2%-ban lehet ezt megcsinálni. Ha lehet, akkor is inkább egy másik játékon. Sokszor volt olyan, hogy ruletten veszítettem 10-20 Eurót és ugyanaz visszajött Black Jack-en. Persze akkor a 10-20 Euró bõven fölötte volt még az akkori 5 Eurós veszteséglimitemnek.... nem ma volt.)

Mivel elõre nem tudjuk megmondani mi lesz ezért a legbiztonságosabb rulett stratégia elem az, hogy tartjuk magunkat a veszteséglimithez. Ha annak annyi akkor nem játszunk tovább.

Mikor biztos az, hogy ezt nem szabad folytatni?
Egyértelmûen például akkor ha egy "beragadt" duplázós vagy 3:1-re fogadós pár kör után stratégiát váltva egy másik stratégia is ugyanazt a rossz szériát hozza már az 1-2. körben is.
Az biztosan nem a mi napunk.


Gaben 
én pont ezt próbálom most megtanulni

igazad volt, ezért fizeti az ember a tanulópénzt


Megjegyzés hozzáadása

Töltsd ki az alábbi kérdõívet a megjegyzés hozzáadásához.

Speciális karakter:


P1pald_be!    €zt_ne!