A jó kezdõ széria 
Sziasztok ismét, régen írtam már, bokros teendõim lefoglaltak.

Legutóbb a rossz kezdõ szériával foglalkoztam így most ideje lenne valami pozitívról írni. Vegyük azt az esetet, hogy most elsõre nyertünk.

Változó mennyit lehet az elsõ 4-5 kör alatt összenyerni, 100-as kezdõ kasszával nyerhetünk 15-20-at is de az is elõfordulhat, hogy csak 4-5-ig tudunk felmenni nagyobb visszaesés nélkül.
Ilyenkor jön egy szopó széria, így érdemes abbahagyni és megtartani a nyereményt ha úgy érezzük, hogy valami nem az igazi.

Például 111-re érkezve vesztünk 6-ot. Ez tipikusan az a helyzet amikor meg kell állni. Az eredmény így is +5, tehát teljesen jók vagyunk.

A az elsõ visszaesés szerencsés esetben 93-98 közé esik, rosszabb esetben (persze ha még ésszel játszunk!!!) 85-90 környékére.

Jobb volt az a példabeli +5! ;)

Amitõl óva intek mindenkit, hogy a visszaeséseknél szopó szériában pl duplázzon vagy erõltesse bármelyik stratégiát:

... "nehogy már 11x se jönnön ki egymás után" ...


DE! És a legszörnyûbb, hogy amikor már csak annyi pénzed marad, hogy pont nem tudod megduplázni az elõzõ téteket, akkor fog bejönni az eredeti elgondolás mondjuk 13-14x-re (csak példát mondtam).

Így az eredeti összegig nem tudsz felmenni, csak a veszteséget csökkentetted szerencsés esetben, de akkor is esztelen tétrakással.


Vonjuk le a konzekvenciát:
-A jó kezdõ szériát becsüljük meg, pláne az abban elért nyereményt!
-A rossz kezdõ szériát - ha már elkerülni nem tudjuk - vegyük rövidre és elegánsan távozzunk minimális veszteséggel.


Balage 
ez szep es jo de a kerdes az az, hogy hogyan fogok nyerni
nem szeretnek vesziteni, nincs ra penzem : D


KaszinóStratégiák (István) 
Balage, ha úgy gondolod, hogy nem tudod tartani a leírtakat akkor ne vágj bele. "Csak és folyamatosan nyerni" nem tudlak megtanítani, lehetetlen.


Megjegyzés hozzáadása

Töltsd ki az alábbi kérdõívet a megjegyzés hozzáadásához.

Speciális karakter:


P1pald_be!    €zt_ne!