Egy "tutti" nyerõ stratégia a neten, egy okos lehúzás 
A minap egyik kedves olvasó, Endre küldött egy emailt, hogy talált egy igen jól kinézõ stratégiát a neten. Egy 4-5 post-tal rendelkezõ blogról van szó, ahol is az elégedett vásárló és játékos egy titkos stratégiát használ amirõl sehol nem említi, hogy honnan érhetõ el.

Viszont van 3-4 videó. Azt kell mondjam egy zseniális átverésrõl van szó!


A videóban gyakorlatilag folyamatosan nyer duplán rakva a tucatokra és egyszerûen háromszorozza a tétet ha nem jön be az egyszeres. Ez eddig rendben is van de legrosszabb esetben maximum 2x kell neki dupláznia és mindig nyer.

Namost én végignéztem ezeket a videókat, összegyûjtöttem egy excel táblába a számokat és az azt megelõzõ tétrakásokat. 0, azaz nulla konzisztensség volt benne. Megnéztem ha mondjuk 1. és 2. tucatra rakva nyert az elsõn, akkor a következõ körben mi vezérelheti az 1. és 3. tucatra fogadást. Piros-fekete valószínûség, páros-páratlan, magas-alacsony sõt a tucatok eddigi elõfordulása. Semmi.
(ha valakit érdekel, elküldöm vagy felrakom ide a linket az excel file-hoz)

Viszont mindig nyer, így csak egyetlen dologra gondolhattam, hogy egész egyszerûen replikáltak egy flash animációt erre. Nem is olyan nehéz ez, mint ahogy elsõnek tûnik egyébként.
Ráadásul a bizonyító videó az valami 10-15x-ös sebességgel fut így elég nehéz lenne akár csak a vágásokat is észrevenni benne.

Egy email cím van feltüntetve ahol lehet érdeklõdni. Én nem írtam erre, mert nem szeretnék spam listákra feliratkozni de elképzelhetõnek tartom, hogy egy automatikus válasz érkezik amiben egy átlag érdeklõdõ kérdéseire válaszol. Nevezetesen, hogy hol érhetõ el az oldal, nagyon jól mûködik a stratégia és ha bõvebben érdekli akkor keresse fel õket, mert ott kaphatja meg az információt.

Az említett oldal a roulettesystemreview.blogspot.com
Érdekességképpen ajánlom csak a megtekintését, illetve mese gyanánt.

Itt olvasható egy nem éppen elégedett ügyfél panasza is, illetve a sztori ahogy a rendszer mûködik az email elküldésétõl kezdve. Ez elég tanulságos. :)

www.gambling.co.uk/forums/general-casino-forum/47685-alex-morris-winner.html


Felhívnám mindenki figyelmét arra, hogy NINCS olyan stratégia amivel több száz EUR/USD/GBP megnyerhetõ folyamatosan, rövid idõ alatt!

Mindig jön egy nagyobb visszaesés, amit ugye rossz/szopó szériának nevezünk. Ha felismerjük akkor már haladunk... de errõl bõvebben legközelebb!


Megjegyzés hozzáadása

Töltsd ki az alábbi kérdõívet a megjegyzés hozzáadásához.

Speciális karakter:


P1pald_be!    €zt_ne!