Eldõlhet már az elején fejben 
Sziasztok ismét! Elnézést a viszonylag hosszabb kihagyásig de elég húzós volt ez a pár hét, sokat voltam külföldön is és nap végére már legkevésbé sem volt kedvem a kijelzõt nézni.

Direkt nem "Fejben dõl el" lett a címe a bejegyzésnek, hiszen szerencsejátékban, azon belül is pl most a rulettben kissé túlzás lenne ezt állítani... sõt, hiteltelen nagyképûséghez sorolnám ha valaki ezt írná le.De mégis eldõlhet fejben valami, ez pedig nem más mint az, hogy hogyan állunk fel az asztaltól! Higyjétek el ez elég meghatározó már a játék elején. (Arról most nem lesz szó, hogy kattogó aggyal, más gondolatokkal esetlegesen problémákkal tele nem szabad játszani.)

3 szcenáriót vázolnék fel, mindegyik úgy kezdõdik: fölöslegesen nem szeretnél kockáztatni és mindenhol 1-5-10-es téteket használunk.

1. Jó szériát fogsz ki, különbözõ módszereket alkalmazva nem csak 10-20-30 Eurót/zsetont nyersz az asztalnál hanem akár 70-100-at is.
Ez az a pont ahol minden jó széria egyszer véget ér a fenti tétek mértékével számolva. Ez lehet olyan 8-10 kör kb.

2. Egyszer-kétszer bejön, utána nem. Ezt viszonylag nehéz érezni és mégnehezebb megálljt parancsolni, de a végeredmény ezen múlik, hogy mikor és hogy hagyod abba. Lehet +15nél fogod de az is lehet, hogy -5nél. Ha eldöntötted, hogy mit szeretnél és érzed valamennyire a szériát, akkor az már fél siker.

3. Szivató szériába ülsz bele vagy egyszerûen csak az elsõ 3-4 pörgetés bukó lesz egybõl. Ha már az elsõ se jön be akkor célszerû egybõl vagy 1 kör múlva más stratégiát, tétrakást használni. Sokszor megtörténik az, hogy 4-5 rossz kör után egy nagyon jó széria következik. Ha semmi se jön össze (ez elõfordul) akkor megint ott tartunk, hogy a játékos szabja meg a határt amennyit veszthet.

Mindez persze csak éles, megfontolt gyakorlással sajátítható el, ami játékpénzzel nem mûködik.Megjegyzés hozzáadása

Töltsd ki az alábbi kérdõívet a megjegyzés hozzáadásához.

Speciális karakter:


P1pald_be!    €zt_ne!