Pár hasznos gondolat Phoenix-bõl 
Jelenleg a motelben van normális net, így úgy gondoltam blogolok pár tanácsot ami eszembe jutott mostanában.Henry Ford mondta a kreativitásról:
"Ha azt hiszi, van magában alkotókészség, vagy nincs, maga tudja a legjobban, igaza lesz."


Na de hogy jön ez most ide nekünk?
Egész egyszerûen: Ha azt gondolod nyerni fogsz nyerhetsz, ha úgy gondolod veszíthetsz, akkor is igazad lesz!

Miért is?
Nagyon egyszerû. Ha úgy gondolod "ez a mínusz belefér, hiszen mindig nem nyerhetsz.. csak még egy kicsit, majd megyünk feljebb..." na ez nem biztos, hogy eredményes lesz.
Vannak esetek, amikor bejön persze. Viszont nem ez az általános eset.
Úgyhogy a poszt ezen része elsõsorban arról szól, hogy véletlenül se játszunk a vesztesek nyugalmával mert csak egyik fele fog bejönni általában.

Múltkor egyik ismerõsöm azt kérdezte milyen zenét hallgatok játék közben.
Azt kell mondjam, hogy eléggé megdöbbentem. Eddig is voltak jelei, hogy megszállottként játszik, de ha már az ember zenéhez köti a játékot akkor ott lehetnek problémák.

Alapvetõen én azt mondom: nincs jó zene hozzá. Ha túl nyugis akkor lehet, hogy lebeszéled magad a tétrõl amit meg kellene rakni és vica versa, tehát ha valami rockindulót hallgatsz, akkor elképzelhetõ az az eset, amikor megfontolatlanul rakod a tétet.

Legalábbis az én elgondolásom errõl ez.. és ezt alkalmazom is már nagyon régen. Elõtte sem nézek/hallgatok semmi olyat ami nagyon lehúzna vagy feldobna, hiszen egy erõs pozitív vagy negatív töltettel a fejemben hogyan tudnék 100%-ig a játékra koncentrálni??

Hát sehogy...


Megjegyzés hozzáadása

Töltsd ki az alábbi kérdõívet a megjegyzés hozzáadásához.

Speciális karakter:


P1pald_be!    €zt_ne!