2011-es "szezon", minden egy kicsit más, de mégis ugyanaz 
Elég rég jutott már idõm blogbejegyzést írni és egy kicsit hanyagoltam is az e-maileket. Ezúton is elnézést kérek ha valakinek 1-2 hét után válaszoltam.

Összegezném egyébként, hogy általában milyen témákban kaptam kérdéseket:

- Roulette Sniper / Killer / Assault
Ugyan nem vagyok se forgalmazó, sem pedig gyártó de azért mégis segítek ha tudok. Alapvetõen használati útmutató olvasását és a neten fellelhetõ "használat közben" típusú youtube-os videókat nem tudom pótolni. Azokat mindenképp ajánlom, ha valaki elakad.

- "Sokat vesztettem és most találtam ezt az oldalt" ...
Itt általában lelombozok mindenkit mert nagyon sokat a gyors és nagy nyeremények reményében vágtak bele ilyen-olyan weboldalakon látott "tutti biztos" stratégiák használatába.
Én meg mindig azt mondom, hogy nagy nyerõ, nagy bukó... inkább folyamatos, stabil növekedésre kell játszani.

Meg ugye az se mindegy, hogy hol regisztrált az illetõ. Ha egy XYZ online kaszinóról van szó amit lehet, hogy csak névrõl ismerek, ott nem feltétlenül egyeznek a program algoritmusai azokkal a tapasztalatokkal amikrõl én írok.

- "Most akkor álljak meg 3-nál, ha 30 Euróm van bent?"
Ha a 10%-os arányt nézzük, igen. Ha viszont 3 Eurós téttel nyerted elsõ gurításra akkor meg azonnal! :)
Nem azt mondom ha valaki érzi már a szériákat akkor el tud lavírozni egy rosszabb szériában és növelheti még. Viszont ehhez már sokat látott szem szükséges.

- "Nem értek egy szót se a tétrakásokból..."

Tessék az elején kezdeni, a rulett leírásnál és a kezdõ stratégiáknál. Ugyan azok a legegyszerûbbek de sarkítva azt mondhatjuk, hogy arra alapszik minden.


Kellemes nyári zsetonesõt kívánok mindenkinek és ne tessék elfelejteni, hogy ilyenkor a nagy forgalmú órák enyhén tolódnak.
Megjegyzés hozzáadása

Töltsd ki az alábbi kérdõívet a megjegyzés hozzáadásához.

Speciális karakter:


P1pald_be!    €zt_ne!