Nyílt válasz olvasói levélre 
Mindig próbálok idejében válaszolni mindenkinek, de néha elõfordulnak 1-1,5 hetes kimaradások, elnézést is kérek mindenkitõl, akinek késve válaszoltam.

Minap (a héten) jött egy e-mail, melyet most a kedves levélíró beleegyezésével közzéteszek, illetve válaszolok is rá:

Szia

Õszintén remélem, hogy nem fölöslegesen írom ezt a levelet és ez az oldal se csak a szokásos átverõs beetetés, mint a többi! Fél éve játszom. Elõször a neten található piros-fekete oldalról jutottam el internetes kaszinóba. Õszintén küldöm el a hülyítõs oldal készítõjét ez úton is az anyjába. Nyilván én vagyok a fasz, hogy hittem neki! Túl egyszerû az egész és szép, hogy igaz legyen!
Ez így ment nyár elejéig, gyakorlatilag a havi fizetéseimet mind elvesztettem. (2+/hó) Azóta próbálkozok, kutatok neten, hogy hogyan kéne. Érzem, hogy jó lesz ez, csak még nem tudom hogyan.
Így jutottam el hozzád is.

Itt viszont nem igazodok el. Túl sok lehetõség, nincs egyértelmû leírás! Melyik a legjobb módszer?
Vissza akarom nyerni ami elment amiatt a gyökér miatt!!!
Meg azt néztem még, hogy nincsenek most új stratégiák egy ideje?!

Mit mondasz?
Kösz elõre is, már ha válaszolsz egyáltalán

K. Ferenc


Nos Ferenc,

a helyzet az, hogy nem elõször olvastam ahhoz hasonlókat, mint amit te is írtál nekem. Azt hiszem egyébként a kezdeti bizonytalanságodat vagyis, hogy olvasom e a leveleket jelenleg aktualitását vesztettnek tekinthetjük.

Nagyon sokan kezdték az elmúlt 1-2 évben rövidebb-hosszabb pályafutásokat a piros-fekete hirdetésre kattintva. Volt aki hamarabb felismerte, hogy ez nem mûködik és elásta az egészet, volt aki nagyon nagyot bukott vele... de például az egyik kedves olvasó azt írta 1-2 hete, hogy õ majdnem 2000 Euróig tornázta fel magát piros-feketézve. Természetesen utána oltári nagyot bukott és segítséget kért. (Más játékmódszerekrõl akkor még nem hallott.)

De vissza az eredeti témához. Én az ajánlom, hogy egy dolgon komolyan gondolkodj el: Kinek a felelõssége volt ez? Az oldal készítõje nyilván tudta, hogy milyen veszélyes játék ez, de a tétet nem õ rakta fel és a kereket se õ pörgette meg.
Ezt gondold át, mert ha tényleg nyerni akarsz, akkor tisztában kell lenned vele és el kell fogadnod, hogy veszíthetsz is.

Másik fontos dolog (anélkül, hogy a zsebedbe akarnék turkálni), hogy ne legyél ennyire felelõtlen a pénzzel. Egyhavi fizetés az szerintem a legtöbb embernek elég komoly tétel. Ha nem is pénzben, de gondolj bele abba, hogy gyakorlatilag egy havi idõdet játszottad el.
Ha megfogadtad az elõzõ bekezdésben amit írtam és tudatában vagy vele, hogy veszthetsz, akkor sokkal egyszerûbb felmérni, hogy mennyit kockáztathatsz.

Az oldalammal kapcsolatban pedig egy dolgot tudok mondani: próbálj ki mindent! A rulett nem olyan játék, ahol ha elakadsz akkor neten rákeresel és megtalálod a kódot vagy a "végigjátszást" és utána minden meg van oldva.
Új stratégiák vannak, csak nagy részük érvényét veszti egy idõ elteltével. Nagyon hasonlóak, mint a 1471 is, amirõl itt a blogban írtam, de nem attól lesz valaki jobb vagy rosszabb játékos, hogy 15 vagy 35 stratégiát ismer fejbõl.
Legnagyobb részben a játékostól függ a nyereség, így nincs olyan stratégia, amit az elsõtõl az ötödik pontig követve x eurót lehet nyerni.
Sokan keresnek ilyet.
NINCS!
Ez olyan, mintha valaki olyan egyetemet keresne, amit ha elvégez akkor minimum 1 millió forintot fog havonta keresni. Hajrá.

Leírom a biztos nyerõ rulett stratégia lépéseit:
1. ki kell próbálni minden stratégiát és tétrakást
2. meg kell ismerni a játékot
3. ki kell tapasztalni mit tudunk eredményesen használni
4. meg kell tanulnunk felismerni a helyzetet

Ez az utóbbi a legnehezebb.

Ferenc, ha ezt tényleg komolyan gondolod, amit leírtál, akkor a fél év mellé még egy pár hónapot tegyél hozzá, de ami ennél sokkal fontosabb az az, hogy olvasd el végig amiket írtam az oldalon és a blogban is mielõtt újra tennél a pirosra vagy a feketére. A tanulópénzt elég alaposan megfizetted. A kérdés az, hogy befektetésként fogod e felfogni, veszteségként ... vagy továbbra is raksz a pirosra és a feketére. :)

üdv
IMegjegyzés hozzáadása

Töltsd ki az alábbi kérdõívet a megjegyzés hozzáadásához.

Speciális karakter:


P1pald_be!    €zt_ne!