Mennyi legyen a kezdõösszeg? 
10 Euró? 50? Legyen 100 vagy elég 80 mert az majdnem 100?

Alapvetõen rulettnél azt ajánlanám, hogy elõször is kezdjünk "egységekben" gondolkodni, ha a nyerõ stratégiát akarjuk elsajátítani. 10 egység, 100 egység... persze ezzel elkerüljük azt is, hogy USD vagy EUR devizákhoz kötött legyen a stratégia de nem ez az igazi cél!Az igazi cél egy kicsit a játékos pszichológiájával függ össze és az esélyekkel. Például 10 egységgel nem kezdhetünk neki 5 egységes tétet rakni. (Avagy 10 Eurós kasszával ne rakjunk fel 5-ös kezdõ tétet.)

Az ajánlott tét / kassza arány az 1:100 vagy kisebb arány. Ez lefordítva annyit jelent, hogy ha pl. 100 Eurónk van a kasszában akkor 1 Eurós tétet célszerû alaptétnek választani. Mindezt 3 okból tesszük: Tovább...

[ hozzászólás ] ( 1319 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1542 )


0,1 Euróstól a 10 Eurós alaptétig - Közép és hosszútáv 
Már régóta szerettem volna írni egy ilyen bejegyzést az oldalra, de talán jobb ez itt a blogban és ha meggyõzõ lett akkor berakjuk az oldalra is.

Szóval addig az mindenkinek megvan, hogy a 0,1 eurós alaptéttel (ez annyira nem durva ... 25-7 forint) el lehet indulni. Lehet vele taktikázni, ki lehet vele ismerni a játékot/játékokat. (beleértve a Roulette mellett a Black Jack-et is) Itt is lehet pénzt veszíteni és nyerni is, de ha kis téttel játszunk, akkor kicsi lesz a nyeremény és a veszteség pedig akkora amekkorát engedünk... hiszen erre való a stratégia.

Igen ám de az eredeti célunk nem az volt, hogy megszállottak legyünk és napi 1-2 órát rászánva próbáljunk meg 8-10 Eurót összehozni 0,1 eurós alapon.

Mi is volt az eredeti stratégia?
A napi elsõ pár (általában nyerõ) kört akarjuk arra fordítani, hogy egy szintet elérõ összeget tudjunk begyûjteni. - Ebbe már nem tartozhat bele az sem, hogy esetleg fél órát játszunk egy kaszinóban naponta.

Így hát 3 fázisra osztanám a "betanulási" idõszakot:

Tovább...

[ 3 hozzászólás ] ( 1455 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1848 )


A jó kezdõ széria 
Sziasztok ismét, régen írtam már, bokros teendõim lefoglaltak.

Legutóbb a rossz kezdõ szériával foglalkoztam így most ideje lenne valami pozitívról írni. Vegyük azt az esetet, hogy most elsõre nyertünk.

Változó mennyit lehet az elsõ 4-5 kör alatt összenyerni, 100-as kezdõ kasszával nyerhetünk 15-20-at is de az is elõfordulhat, hogy csak 4-5-ig tudunk felmenni nagyobb visszaesés nélkül.
Ilyenkor jön egy szopó széria, így érdemes abbahagyni és megtartani a nyereményt ha úgy érezzük, hogy valami nem az igazi.

Például 111-re érkezve vesztünk 6-ot. Ez tipikusan az a helyzet amikor meg kell állni. Az eredmény így is +5, tehát teljesen jók vagyunk.

A az elsõ visszaesés szerencsés esetben 93-98 közé esik, rosszabb esetben (persze ha még ésszel játszunk!!!) 85-90 környékére.

Jobb volt az a példabeli +5! ;)

Amitõl óva intek mindenkit, hogy Tovább...

[ 2 hozzászólás ] ( 1458 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1840 )


A rossz kezdõ széria 
A jó kezdõ szériát mindenki ismeri, azt hiszem nem kell bemutatni amikor az elsõ 3-4 gurítás simán bejön és tartunk 5-10 (vagy téttõl függõen akár 50-100) Eurónál. Alakulhat úgy, hogy az elsõ sikeres gurítás után jön egy rossz széria és körökön keresztül veszítünk.

Az elsõ dolog ami remélem mindenkinek eszébe jut ilyenkor, hogy ez ugyan szar ügy/nap de ott van a veszteséglimitünk és annál többet nem veszthetünk.

Ilyenkor jön az a szemét kis gondolat: "volt már ilyen". Nekem is volt már olyan, hogy -10%-ból lementem -20-ba majd visszaérve 5-6% nyerõbe fújtam egy nagyot és elment erre egy jó óra amíg ezt elértem. (Jellemzõen ilyenkor egyébként kis nyerõbõl van nagy visszaesés.)EZ AZ AMIT EL KELL KERÜLNÜNK!!!
Tovább...

[ 1 hozzászólás ] ( 1396 megtekintés )   |  permalink  |   ( 2.9 / 1469 )


Az elsõ blogbejegyzés 
Üdvözlök mindenkit itt a Kaszinó Blogon.

Régebb óta terveztem már egy blog létrehozását az oldalon, fõleg miután a twitteres modult beillesztette barátom, aki az oldalt is foltozgatja nekem.
Közbejött a nyári utazgatós idõszak, de most már tudok hetente többször is foglalkozni a dolgokkal.

Térjünk is rá ugyanolyan hévvel, mint ahogy itthon nyárból õsz lett (utóbbit Ferihegyen tapasztaltam meg elõször).

Mirõl fogok írni?
Stratégiák alkalmazásáról, kaszinós sztorikról, új jó lehetõségekrõl, akciókról... ahogy adódik éppen. Legalábbis próbálom tartani ehhez magamat.

Ha szeretnétek kitérni 1-2 témára részletesebben, akkor tessék kommentelni, hogy milyen témákban írjak. (Persze ne csak rövid kérdéseket, mert abból blogbejegyzést nem tudok írni. :)

Hamarosan kezdem is! ;)

[ 2 hozzászólás ] ( 1399 megtekintés )   |  permalink  |   ( 2.9 / 977 )<<Legels? <Elõzõ | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |