Nyílt válasz olvasói levélre 
Mindig próbálok idejében válaszolni mindenkinek, de néha elõfordulnak 1-1,5 hetes kimaradások, elnézést is kérek mindenkitõl, akinek késve válaszoltam.

Minap (a héten) jött egy e-mail, melyet most a kedves levélíró beleegyezésével közzéteszek, illetve válaszolok is rá:

Szia

Õszintén remélem, hogy nem fölöslegesen írom ezt a levelet és ez az oldal se csak a szokásos átverõs beetetés, mint a többi! Fél éve játszom. Elõször a neten található piros-fekete oldalról jutottam el internetes kaszinóba. Õszintén küldöm el a hülyítõs oldal készítõjét ez úton is az anyjába. Nyilván én vagyok a fasz, hogy hittem neki! Túl egyszerû az egész és szép, hogy igaz legyen!
Ez így ment nyár elejéig, gyakorlatilag a havi fizetéseimet mind elvesztettem. (2+/hó) Azóta próbálkozok, kutatok neten, hogy hogyan kéne. Érzem, hogy jó lesz ez, csak még nem tudom hogyan.
Így jutottam el hozzád is.

Itt viszont nem igazodok el. Túl sok lehetõség, nincs egyértelmû leírás! Melyik a legjobb módszer?
Vissza akarom nyerni ami elment amiatt a gyökér miatt!!!
Meg azt néztem még, hogy nincsenek most új stratégiák egy ideje?!

Mit mondasz?
Kösz elõre is, már ha válaszolsz egyáltalán

K. Ferenc


Nos Ferenc,

a helyzet az, hogy nem elõször olvastam ahhoz hasonlókat, mint amit te is írtál nekem. Azt hiszem egyébként a kezdeti bizonytalanságodat vagyis, hogy olvasom e a leveleket jelenleg aktualitását vesztettnek tekinthetjük.

Nagyon sokan kezdték az elmúlt 1-2 évben rövidebb-hosszabb pályafutásokat a piros-fekete hirdetésre kattintva. Volt aki hamarabb felismerte, hogy ez nem mûködik és elásta az egészet, volt aki nagyon nagyot bukott vele... de például az egyik kedves olvasó azt írta 1-2 hete, hogy õ majdnem 2000 Euróig tornázta fel magát piros-feketézve. Természetesen utána oltári nagyot bukott és segítséget kért. (Más játékmódszerekrõl akkor még nem hallott.) Tovább...

[ hozzászólás ] ( 83 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3.1 / 96 )<Elõzõ | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következõ> Utolsó>>