Forgalom nélkül nincs bevétel 
A kereskedelmi élet nagy igazsága, de lássuk mennyiben igaz ez az online kaszinózásra.
Ha abból indulunk ki, hogy ha nem játszunk akkor se nem nyerünk, sem pediglen nem vesztünk... akkor ok :) végülis stabil a pozíció csak nem ezért álltunk neki az egésznek.

A folyamatos tapasztalat és gyakorlatszerzés megkívánja a minimum heti 1-3 alkalmat, amikor is nem hagyjuk elveszni az összegyûjtött tudást, illetve gyakorolunk.

Nagyon sokan csinálják azt, hogy rákattannak, 1-2-3 hétig éjjel nappal nyomják és utána amikor teljesen belefeledkeztek már egy szopó szériában sokat vesztenek. Ez már a megszállottság határa. Persze ilyenkor abbahagyják és lehetséges, hogy soha az életbe nem fognak foglalkozni vele.

Ez így nem jó!

Ha valaki követi a stratégiát akkor eleve nem lehet belõle megszállott, hiszen az alapelv az, hogy ne órákat, hanem egy adott, jól definiált kisebb összeghatárig játszunk minden alkalommal. (Ha pedig nem megy felfele a szekér, akkor ékeljük ki!... képletesen)

Módszeres, jól idõzített, türelmes játék ez kérem szépen.
Talán egy adózással kapcsolatos idézet illik ide legjobban, ami Colbert-tõl származik: "Adót szedni annyi, mint a lehetõ legkevesebb gágogás árán minél jobban megkopasztani egy libát."

Profi kaszinójátékosnak lenni pedig annyit tesz, hogy minél simábban, döcögõk nélkül, folyamatosan és módszeresen legyen belõle bevételünk.

[ hozzászólás ] ( 1187 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1755 )


Roulette Assault Magyar nyelvû leírás 
Üdvözlök mindenkit ismételten!

Mostanában eljátszogattam a Roulette Assault nevû kis eszközzel ami meg kell mondjam már-már túlszárnyalja 1-2 lehetõségben a Roulette Sniper-t.
... így hát érdemesnek találtam foglalkozni vele.

Elkészült a magyar leírása. Aki már látott Sniper-t annak nem lesz életidegen szerintem.

Itt elérhetõ

[ hozzászólás ] ( 61 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3.1 / 88 )


Profi Rulett stratégiák 
Nem minden került bele, amit szerettem volna, de egyelõre erre volt idõ most. Megpróbáltam a leghasznosabb, tényleg profiknak ajánlott stratégiákat elmagyarázni.

Fogyasszátok a tartalmat és használjátok sikerrel!!!


A másik pedig az eszközöknél a HitLogger amirõl írni akartam, bár megtalálható ott róla minden.
Nagyon buta kis eszköz viszont rettentõ hatékony is egyben. Pont annyit tud, amit tudnia kell.

[ hozzászólás ] ( 2434 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 2014 )


Nyerj úgy pénzt, hogy még nem is játszottál 
Elõre leszögezem, hogy ez a bejegyzés inkább kezdõknek és haladóknak szól.

Sok problémát okoz az elején, hogy nem érezzük a határt. Nem egyszer fordulhatott már elõ, hogy egyszer nyertünk 100-120 Eurót 10-20 perc alatt, majd a következõ nap el is ment az egész.
Mindez 2 okból következett be:
-nem volt stratégia a nyeremény mértékét illetõen
-rövid idõn belül nagy nyereség után gyors veszteség jön ha röviddel utána játszunk

Hogy induljunk hát neki?

Fordítva!
Nagyon kevesen tudják, hogy mennyi pénzt költenek. Én tudom napi és havi bontásban is. Persze leszoktam már arról, hogy feljegyezzek minden biszbaszt, mint az elején (akkor a 200 Ft-os sütit is felírtam...késõbb meglátod miért) de muszáj egyfajta kontrollt szem elõtt tartani.
Így hát javaslom mindenkinek, hogy kezdje pénzügyeinek összeírásával.

Itt nem kell semmi bonyolultra gondolni. Tovább...

[ hozzászólás ] ( 1821 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1629 )


Eldõlhet már az elején fejben 
Sziasztok ismét! Elnézést a viszonylag hosszabb kihagyásig de elég húzós volt ez a pár hét, sokat voltam külföldön is és nap végére már legkevésbé sem volt kedvem a kijelzõt nézni.

Direkt nem "Fejben dõl el" lett a címe a bejegyzésnek, hiszen szerencsejátékban, azon belül is pl most a rulettben kissé túlzás lenne ezt állítani... sõt, hiteltelen nagyképûséghez sorolnám ha valaki ezt írná le.De mégis eldõlhet fejben valami, ez pedig nem más mint az, hogy hogyan állunk fel az asztaltól! Higyjétek el ez elég meghatározó már a játék elején. (Arról most nem lesz szó, hogy kattogó aggyal, más gondolatokkal esetlegesen problémákkal tele nem szabad játszani.)

3 szcenáriót vázolnék fel, mindegyik úgy kezdõdik: fölöslegesen nem szeretnél kockáztatni és mindenhol 1-5-10-es téteket használunk.

1. Tovább...

[ hozzászólás ] ( 2066 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1994 )<<Legels? <Elõzõ | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következõ> Utolsó>>