Egy "tutti" nyerõ stratégia a neten, egy okos lehúzás 
A minap egyik kedves olvasó, Endre küldött egy emailt, hogy talált egy igen jól kinézõ stratégiát a neten. Egy 4-5 post-tal rendelkezõ blogról van szó, ahol is az elégedett vásárló és játékos egy titkos stratégiát használ amirõl sehol nem említi, hogy honnan érhetõ el.

Viszont van 3-4 videó. Azt kell mondjam egy zseniális átverésrõl van szó!


A videóban gyakorlatilag folyamatosan nyer duplán rakva a tucatokra és egyszerûen háromszorozza a tétet ha nem jön be az egyszeres. Ez eddig rendben is van de legrosszabb esetben maximum 2x kell neki dupláznia és mindig nyer.

Namost én végignéztem ezeket a videókat, összegyûjtöttem egy excel táblába a számokat és az azt megelõzõ tétrakásokat. Tovább...

[ hozzászólás ] ( 2126 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 2031 )


Mennyi legyen a kezdõösszeg? 
10 Euró? 50? Legyen 100 vagy elég 80 mert az majdnem 100?

Alapvetõen rulettnél azt ajánlanám, hogy elõször is kezdjünk "egységekben" gondolkodni, ha a nyerõ stratégiát akarjuk elsajátítani. 10 egység, 100 egység... persze ezzel elkerüljük azt is, hogy USD vagy EUR devizákhoz kötött legyen a stratégia de nem ez az igazi cél!Az igazi cél egy kicsit a játékos pszichológiájával függ össze és az esélyekkel. Például 10 egységgel nem kezdhetünk neki 5 egységes tétet rakni. (Avagy 10 Eurós kasszával ne rakjunk fel 5-ös kezdõ tétet.)

Az ajánlott tét / kassza arány az 1:100 vagy kisebb arány. Ez lefordítva annyit jelent, hogy ha pl. 100 Eurónk van a kasszában akkor 1 Eurós tétet célszerû alaptétnek választani. Mindezt 3 okból tesszük: Tovább...

[ hozzászólás ] ( 1582 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 2035 )


0,1 Euróstól a 10 Eurós alaptétig - Közép és hosszútáv 
Már régóta szerettem volna írni egy ilyen bejegyzést az oldalra, de talán jobb ez itt a blogban és ha meggyõzõ lett akkor berakjuk az oldalra is.

Szóval addig az mindenkinek megvan, hogy a 0,1 eurós alaptéttel (ez annyira nem durva ... 25-7 forint) el lehet indulni. Lehet vele taktikázni, ki lehet vele ismerni a játékot/játékokat. (beleértve a Roulette mellett a Black Jack-et is) Itt is lehet pénzt veszíteni és nyerni is, de ha kis téttel játszunk, akkor kicsi lesz a nyeremény és a veszteség pedig akkora amekkorát engedünk... hiszen erre való a stratégia.

Igen ám de az eredeti célunk nem az volt, hogy megszállottak legyünk és napi 1-2 órát rászánva próbáljunk meg 8-10 Eurót összehozni 0,1 eurós alapon.

Mi is volt az eredeti stratégia?
A napi elsõ pár (általában nyerõ) kört akarjuk arra fordítani, hogy egy szintet elérõ összeget tudjunk begyûjteni. - Ebbe már nem tartozhat bele az sem, hogy esetleg fél órát játszunk egy kaszinóban naponta.

Így hát 3 fázisra osztanám a "betanulási" idõszakot:

Tovább...

[ 3 hozzászólás ] ( 1720 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 2338 )


A jó kezdõ széria 
Sziasztok ismét, régen írtam már, bokros teendõim lefoglaltak.

Legutóbb a rossz kezdõ szériával foglalkoztam így most ideje lenne valami pozitívról írni. Vegyük azt az esetet, hogy most elsõre nyertünk.

Változó mennyit lehet az elsõ 4-5 kör alatt összenyerni, 100-as kezdõ kasszával nyerhetünk 15-20-at is de az is elõfordulhat, hogy csak 4-5-ig tudunk felmenni nagyobb visszaesés nélkül.
Ilyenkor jön egy szopó széria, így érdemes abbahagyni és megtartani a nyereményt ha úgy érezzük, hogy valami nem az igazi.

Például 111-re érkezve vesztünk 6-ot. Ez tipikusan az a helyzet amikor meg kell állni. Az eredmény így is +5, tehát teljesen jók vagyunk.

A az elsõ visszaesés szerencsés esetben 93-98 közé esik, rosszabb esetben (persze ha még ésszel játszunk!!!) 85-90 környékére.

Jobb volt az a példabeli +5! ;)

Amitõl óva intek mindenkit, hogy Tovább...

[ 2 hozzászólás ] ( 1727 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 2165 )


A rossz kezdõ széria 
A jó kezdõ szériát mindenki ismeri, azt hiszem nem kell bemutatni amikor az elsõ 3-4 gurítás simán bejön és tartunk 5-10 (vagy téttõl függõen akár 50-100) Eurónál. Alakulhat úgy, hogy az elsõ sikeres gurítás után jön egy rossz széria és körökön keresztül veszítünk.

Az elsõ dolog ami remélem mindenkinek eszébe jut ilyenkor, hogy ez ugyan szar ügy/nap de ott van a veszteséglimitünk és annál többet nem veszthetünk.

Ilyenkor jön az a szemét kis gondolat: "volt már ilyen". Nekem is volt már olyan, hogy -10%-ból lementem -20-ba majd visszaérve 5-6% nyerõbe fújtam egy nagyot és elment erre egy jó óra amíg ezt elértem. (Jellemzõen ilyenkor egyébként kis nyerõbõl van nagy visszaesés.)EZ AZ AMIT EL KELL KERÜLNÜNK!!!
Tovább...

[ 1 hozzászólás ] ( 1661 megtekintés )   |  permalink  |   ( 2.9 / 1781 )<<Legels? <Elõzõ | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következõ> Utolsó>>