Új asztalokon - új kaszinók a weboldalon - VIDEO 
Felkerült 2 új kaszinó a weboldalra. Elsõsorban itt is a rulett játékot preferálom, fõleg azért mert teljesen ugyanazt a motort használják mint a már régebben kint lévõ Unibet és Betclic.

Ezeknél is van magyar nyelvû oldal és ezek is neves, nem 2 hete mûködõ online kaszinók. Nevezetesen a Sportingbet és a Bet-at-home.


És hogy mirõl beszélek?Ez a videó az új tartlom egy darabja. Gondoltam promo céllal beteszem ide a blogba.[ 1 hozzászólás ] ( 1404 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1581 )


Tisztázzuk! Alapfogalmak... +fejlesztés 
Mostanában nagyon sok helyen elég furcsa megközelítéseket olvastam.
-"játék stratégiák" és emellé "tétrakás"
-"duplázós", tükrözéses módszer, számisztika

Pár dolgot tisztáznék az én szemszögembõl:

Stratégiák terén beszélhetünk tétrakási és tét emelési stratégiáról vagy módszerrõl. Tétrakási és játékstratégiát nincs értelme megkülönböztetni, mert a rulett játék lényege a tétrakásban rejlik.
Viszont a hova mellé társul a mennyit kérdés is, ez a tétemelési módszer.


Stratégia fajták:

Nagyon nagyon sokan és nagyon nagyon rosszul úgy gondolják, hogy minden olyan tétrakást, ahol vesztés esetén tétet emelünk a Martingale féle duplázással kell azonosítani.
Aki nem lát bele az végül is megteheti, viszont többrõl van szó, mint egyszerû tétemelésrõl. Arról nem is beszélve, hogy léteznek komplex tétrakási stratégiákra épülõ ámde tétemeléses stratégiák, amik úgy egyébként a számisztikán alapulnak.

Tükrözõdések esetén azt értjük, hogy a találatok számsorában egy adott találat mintegy tükörként szolgál az elõtte és utána jövõ számoknak.
Például színek esetén p,p,f,f,f,Piros,f,f,f,p,p lehetne egy sorrend ahol a kiírt piros szolgál tükörnek.
Ugyanez megvalósulhat páros-páratlan és alacsony-magas számokra is viszont ezeket nehezebb észrevenni. Sõt (!) megvalósulhat konkrét számokra is, viszont ebben az esetben pedig nem tartanak olyan sokáig általában.

Számisztika alatt egész egyszerûen értékek közti ismétlõdõ összefüggéseket értünk, melyek az online roulette-nél elõfordulnak. Nagyjából olyan ez mint amikor a valódi roulette kerék "csapágyas", de lényegében megfigyeléseinkre alapozva jobb esélyeink lehetnek.

Létezik ezeknek igen komplex vegyített változata, például a mindenki nagybátyja által kitalált stratégia. (Elnézést a szarkazmusért de ezt a stratégiát mindenhol úgy adják elõ, hogy emberünk nagybátyja találta ki aki naphosszat kaszinóban üldögélt és jegyzetelt.)
Vannak ezen kívül nap eleji letámadásként felfogható stratégiák. 3-400 egység felrakásával nyerhetünk 20-at egy pörgetésre. 3 számon viszont oltári bukó.

Már készül az oldal tartalmának kibõvítése a fenti témákban. Eddig is használtam õket de más leírni, mint használni.

Sõt videók is lesznek.

Ezenfelül készült egy kis eszköz is, melyet ingyenesen elérhetõvé fogok tenni. Azoknak lesz a kedvence akik rögzítik a kipörgetett értékeket és/vagy számisztikát használnak.

Szóval érdemes lesz visszanézni!


[ hozzászólás ] ( 1241 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1977 )


Egy "tutti" nyerõ stratégia a neten, egy okos lehúzás 
A minap egyik kedves olvasó, Endre küldött egy emailt, hogy talált egy igen jól kinézõ stratégiát a neten. Egy 4-5 post-tal rendelkezõ blogról van szó, ahol is az elégedett vásárló és játékos egy titkos stratégiát használ amirõl sehol nem említi, hogy honnan érhetõ el.

Viszont van 3-4 videó. Azt kell mondjam egy zseniális átverésrõl van szó!


A videóban gyakorlatilag folyamatosan nyer duplán rakva a tucatokra és egyszerûen háromszorozza a tétet ha nem jön be az egyszeres. Ez eddig rendben is van de legrosszabb esetben maximum 2x kell neki dupláznia és mindig nyer.

Namost én végignéztem ezeket a videókat, összegyûjtöttem egy excel táblába a számokat és az azt megelõzõ tétrakásokat. Tovább...

[ hozzászólás ] ( 1882 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1635 )


Mennyi legyen a kezdõösszeg? 
10 Euró? 50? Legyen 100 vagy elég 80 mert az majdnem 100?

Alapvetõen rulettnél azt ajánlanám, hogy elõször is kezdjünk "egységekben" gondolkodni, ha a nyerõ stratégiát akarjuk elsajátítani. 10 egység, 100 egység... persze ezzel elkerüljük azt is, hogy USD vagy EUR devizákhoz kötött legyen a stratégia de nem ez az igazi cél!Az igazi cél egy kicsit a játékos pszichológiájával függ össze és az esélyekkel. Például 10 egységgel nem kezdhetünk neki 5 egységes tétet rakni. (Avagy 10 Eurós kasszával ne rakjunk fel 5-ös kezdõ tétet.)

Az ajánlott tét / kassza arány az 1:100 vagy kisebb arány. Ez lefordítva annyit jelent, hogy ha pl. 100 Eurónk van a kasszában akkor 1 Eurós tétet célszerû alaptétnek választani. Mindezt 3 okból tesszük: Tovább...

[ hozzászólás ] ( 1343 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1643 )


0,1 Euróstól a 10 Eurós alaptétig - Közép és hosszútáv 
Már régóta szerettem volna írni egy ilyen bejegyzést az oldalra, de talán jobb ez itt a blogban és ha meggyõzõ lett akkor berakjuk az oldalra is.

Szóval addig az mindenkinek megvan, hogy a 0,1 eurós alaptéttel (ez annyira nem durva ... 25-7 forint) el lehet indulni. Lehet vele taktikázni, ki lehet vele ismerni a játékot/játékokat. (beleértve a Roulette mellett a Black Jack-et is) Itt is lehet pénzt veszíteni és nyerni is, de ha kis téttel játszunk, akkor kicsi lesz a nyeremény és a veszteség pedig akkora amekkorát engedünk... hiszen erre való a stratégia.

Igen ám de az eredeti célunk nem az volt, hogy megszállottak legyünk és napi 1-2 órát rászánva próbáljunk meg 8-10 Eurót összehozni 0,1 eurós alapon.

Mi is volt az eredeti stratégia?
A napi elsõ pár (általában nyerõ) kört akarjuk arra fordítani, hogy egy szintet elérõ összeget tudjunk begyûjteni. - Ebbe már nem tartozhat bele az sem, hogy esetleg fél órát játszunk egy kaszinóban naponta.

Így hát 3 fázisra osztanám a "betanulási" idõszakot:

Tovább...

[ 3 hozzászólás ] ( 1482 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 1946 )<<Legels? <Elõzõ | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következõ> Utolsó>>