Újabb érdekes Black Jack szisztéma 
Egyik ismerõsöm ajánlotta, hogy nézzem meg mert valamennyire bejött neki.

Van itt egy video a termék weblapján.


Itt tekinthetõ meg.

No ennyire nem jött azért be neki, de 100-200 Euro-t összekapart. Azért nem rossz az.

Van egy ingyenes verziója is a leírásnak. Alapvetõen szkeptikus vagyok ilyesmikkel szemben és inkább csak ötletgyûjtésnek használom, de ezt meg fogom nézni ha lesz egy kis idõm.

Esetleg ha valaki már találkozott vele, akkor a tapasztalatait örömmel várom egy komment formájában!

[ hozzászólás ] ( 22047 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 639 )


Nyílt válasz olvasói levélre 
Mindig próbálok idejében válaszolni mindenkinek, de néha elõfordulnak 1-1,5 hetes kimaradások, elnézést is kérek mindenkitõl, akinek késve válaszoltam.

Minap (a héten) jött egy e-mail, melyet most a kedves levélíró beleegyezésével közzéteszek, illetve válaszolok is rá:

Szia

Õszintén remélem, hogy nem fölöslegesen írom ezt a levelet és ez az oldal se csak a szokásos átverõs beetetés, mint a többi! Fél éve játszom. Elõször a neten található piros-fekete oldalról jutottam el internetes kaszinóba. Õszintén küldöm el a hülyítõs oldal készítõjét ez úton is az anyjába. Nyilván én vagyok a fasz, hogy hittem neki! Túl egyszerû az egész és szép, hogy igaz legyen!
Ez így ment nyár elejéig, gyakorlatilag a havi fizetéseimet mind elvesztettem. (2+/hó) Azóta próbálkozok, kutatok neten, hogy hogyan kéne. Érzem, hogy jó lesz ez, csak még nem tudom hogyan.
Így jutottam el hozzád is.

Itt viszont nem igazodok el. Túl sok lehetõség, nincs egyértelmû leírás! Melyik a legjobb módszer?
Vissza akarom nyerni ami elment amiatt a gyökér miatt!!!
Meg azt néztem még, hogy nincsenek most új stratégiák egy ideje?!

Mit mondasz?
Kösz elõre is, már ha válaszolsz egyáltalán

K. Ferenc


Nos Ferenc,

a helyzet az, hogy nem elõször olvastam ahhoz hasonlókat, mint amit te is írtál nekem. Azt hiszem egyébként a kezdeti bizonytalanságodat vagyis, hogy olvasom e a leveleket jelenleg aktualitását vesztettnek tekinthetjük.

Nagyon sokan kezdték az elmúlt 1-2 évben rövidebb-hosszabb pályafutásokat a piros-fekete hirdetésre kattintva. Volt aki hamarabb felismerte, hogy ez nem mûködik és elásta az egészet, volt aki nagyon nagyot bukott vele... de például az egyik kedves olvasó azt írta 1-2 hete, hogy õ majdnem 2000 Euróig tornázta fel magát piros-feketézve. Természetesen utána oltári nagyot bukott és segítséget kért. (Más játékmódszerekrõl akkor még nem hallott.) Tovább...

[ hozzászólás ] ( 526 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 674 )


2011-es "szezon", minden egy kicsit más, de mégis ugyanaz 
Elég rég jutott már idõm blogbejegyzést írni és egy kicsit hanyagoltam is az e-maileket. Ezúton is elnézést kérek ha valakinek 1-2 hét után válaszoltam.

Összegezném egyébként, hogy általában milyen témákban kaptam kérdéseket:

- Roulette Sniper / Killer / Assault
Ugyan nem vagyok se forgalmazó, sem pedig gyártó de azért mégis segítek ha tudok. Alapvetõen használati útmutató olvasását és a neten fellelhetõ "használat közben" típusú youtube-os videókat nem tudom pótolni. Azokat mindenképp ajánlom, ha valaki elakad.

- "Sokat vesztettem és most találtam ezt az oldalt" ...
Itt általában lelombozok mindenkit mert nagyon sokat a gyors és nagy nyeremények reményében vágtak bele ilyen-olyan weboldalakon látott "tutti biztos" stratégiák használatába.
Én meg mindig azt mondom, hogy Tovább...

[ hozzászólás ] ( 2188 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 2922 )


Kaszinó vs Póker (és az ingyen pénz) 
Minap kérdezték tõlem, hogy miért nincs a kaszinóoldalakon is "ingyen" valódi pénz, amit mindenféle befizetés nélkül használhatna bárki aki regisztrál. (tehát "ingyen")

Kanyarodjunk egy kicsit vissza az elejére, nevezetesen a pókerre. Alapvetõen ez nem "ház elleni" játék, hanem játékosok elleni játék. Ilyen szempontból teljesen más, mint pl a roulette. Inkább a Black Jack-hez hasonlítanám. Más kérdés, hogy a médiahadjárat és a szerencsejátékokkal kapcsolatos törvények - különösen a kártyajátékokra gondolva - erõteljes táptalajt adott hazánkban is a kártyajáték elterjedésének.
Azért is jó, mert mindenki hülyére játszotta már magát a haverjaival, így mintegy hazavíve a játékot.

No egy hitelesített roulette kerék nem ilyen könnyû... bár minket nem ez érdekel :)

Szóval 2 dolgot említenék ami miatt a roulette (és esetleg a BJ) véleményem szerint inkább elõnyben részesítendõ: Tovább...

[ hozzászólás ] ( 2211 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 2809 )


Pár hasznos gondolat Phoenix-bõl 
Jelenleg a motelben van normális net, így úgy gondoltam blogolok pár tanácsot ami eszembe jutott mostanában.Henry Ford mondta a kreativitásról:
"Ha azt hiszi, van magában alkotókészség, vagy nincs, maga tudja a legjobban, igaza lesz."


Na de hogy jön ez most ide nekünk?
Egész egyszerûen: Tovább...

[ hozzászólás ] ( 3339 megtekintés )   |  permalink  |   ( 3 / 409 )| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következõ> Utolsó>>